ListaFirme.ro

Asistent Financiar V4.0.9 - Utilitar Gratuit (29 ian 2019)

Programul Asistent Financiar a fost creat pentru a usura munca celor care se ocupa de vanzari. Cum? Simplu ... daca produsele vandute sunt evaluate in valuta iar platile se fac in lei, programul este instrumentul ideal pentru calculul necesar facturarii.

Download Asistent FinanciarDownload

Cerintele programului:
Programul functioneaza pe sistemele de operare W7, W8, w10; pe alte sisteme de operare nefiind testat/garantat.


Rulati ca administrator pentru actualizarea cursului (shift + click dreapta + run as administrator).

Asistent Financiar

Facilitatile programului:

  • cursul valutar pe calculatorul dumneavoastra - Scutiti o serie de click-uri si ceva timp pentru a afla cursul valutar. In plus, programul va pune la dispozitie baza de date cu cursul valutar din ultimii ani pentru a o putea utiliza chiar si in aplicatii proprii.
  • istoria cursului valutar - Vi se intampla sa fie nevoie sa evaluati valoarea din valuta in lei la un moment trecut de timp? Programul Asistent Financiar va poate ajuta in acest sens.
  • convertor valutar - Puteti transforma dintr-o valuta in alta la orice moment din timp doriti.
  • calculator TVA - Aveti pretul in valuta si cantitatea? Programul va pune la dispozitie datele de facturare in lei si lei noi.
  • calcul invers - Puteti calcula pornind de la o valoare totala TVA-ul, pretul unitar, etc.
  • integrare cu Excel - Permite transmiterea cursului valutar intr-o foaie de calcul Excel personalizabila. Astfel puteti genera cu un click documente (oferte, estimari) la cursul valutar actual.