ListaFirme.ro

Acces instant prin SMS

Pentru Acces Instant (fără înregistrare) vă rugăm să urmaţi instrucţiunile de mai jos.
Valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Telekom.

  • Trimiteţi SMS la numărul 7474 cu mesajul corespunzător planului ales:
 Mesaj de trimis  Tarif (fără TVA)  Limită afişări  Valabilitate acces 
10.1 Eur5031 zile
5.1 Eur2014 zile
  • Răspundeți cu DA la cererea de confirmare suplimentară primită prin SMS și veţi primi imediat un nou mesaj cu codul de plată (parola);

    Cod de plată SMS:
     

Accesarea informațiilor se face pe site (completând codul primit) și doar plata se face prin SMS.
După ce accesaţi contul, în partea dreaptă a site-ului, veţi putea vedea în orice moment câte afişări şi câte zile mai aveţi la dispoziţie.
Contul dumneavoastră este valabil până epuizați afișările sau până când expiră valabilitatea planului ales.
Accesul instant beneficiază de facilităţi restrânse. Pentru a beneficia de facilităţile de căutare avansată, vizualizare liste de firme, editare date proprii, precum şi pentru a avea acces la alte servicii şi informaţii suplimentare alegeţi accesul pe bază de pachete de acces (pentru utilizatorii permanenți).

După ce accesaţi contul, dacă veţi părăsi site-ul, contul dumneavoastră va rămâne totuşi activ!

Aşadar nu va trebui să plătiţi incă o dată pentru a reveni pe site, în intervalul de timp rămas la dispoziţie, adică până epuizaţi afişările sau până când expiră valabilitatea.

Aceasta înseamnă că vă veţi putea loga din nou în mod liber, oricând, de la orice computer, folosind aceeaşi parolă de acces, pană la desfiinţarea contului.

Contul se desfiinţează automat la expirarea perioadei de valabilitate de la prima accesare sau la epuizarea afişărilor.

În cazul accesului instant utilizatorii sunt anonimi şi beneficiază de facilităţi restrânse. Pentru a beneficia de facilităţile de căutare avansată, vizualizare liste de firme, editare date proprii, precum şi pentru a avea acces la alte servicii şi informaţii suplimentare alegeţi în schimb accesul pe bază de pachete de acces (pentru utilizatorii permanenți).