ListaFirme.ro

AEGRM Online - Raport Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare

Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare (AEGRM)

Puteți redescărca oricând, gratuit, fără reactualizare, rapoartele AEGRM deja generate în ultimele zece zile.

Rapoarte AEGRM comandate recent:
CUINumeDataDescarcă AEGRM
19BUCUR OBOR SA2019/07/02
19BUCUR OBOR SA2019/06/19
14837428BORG DESIGN SRL2019/06/19
Cum puteți obține raportul AEGRM?
Dacă aveți deja activ un pachet de acces pe ListaFirme.ro, puteți oricând interoga AEGRM, achitând raportul cu afișările disponibile în contul de utilizator.
Raportul AEGRM este furnizat în format pdf și este accesibil online prin download, în mai puțin de 1 minut. În cazul în care sursele oficiale sunt indisponibile, raportul va fi generat automat și veți fi anunțat pe adresa de email asociată contului privind disponibilitatea sa, in câteva ore.
Puteți obține oricând un raport AEGRM, utilizând plata cu cardul, chiar dacă nu aveți un pachet de acces, costul acestuia fiind de 6,5 Lei+TVA. După confirmarea plății veți primi o notificare pe email privind disponibilitatea raportului AEGRM.
Atentie!
În cazul accesului prin SMS rapoartele AEGRM, CIP si ReCom nu sunt disponibile.
Pachetul lunar nelimitat, afișările primite bonus, reportate, transferate sau orice alt pachet de acces achizitionat cu discount nu permit descărcarea cu afișări a rapoartelor AEGRM, CIP si ReCom.
Serviciul este prestat si facturat de Borg Design SRL. Factura o veti putea descarca din cont in maxim 48 de ore de la incasare.