CREPERIE LA CAMILA SRL
Prima oară pe site?
| Detalii de identificare CREPERIE LA CAMILA SRL | |
|---|---|
| Nume firmă | CREPERIE LA CAMILA SRL |
| Cod Unic de Înregistrare |
49885681
|
| Nr. Înmatriculare | J2024000546265 |
| EUID | ROONRC.J2024000546265 |
| Data înfiinţării | 2024.. |
| Mărci înregistrate la OSIM |
|---|
| Nu este cazul. |
| Descrierea firmei CREPERIE LA CAMILA SRL |
|---|
| Sediu CREPERIE LA CAMILA SRL - informaţii de contact. | |
|---|---|
| Judeţ | Mures |
| Localitate/Sector | Loc. Ludus |
| Adresă | Str. Piriului 3 Cod 545200 |
| Telefon | - |
| Mobil | - |
| - | |
| Persoane din conducere: |
Admin.Administratori
|
| Adresă web | - |
| Domeniul de activitate preponderent (raportat în bilanț) | |
|---|---|
| Cod CAEN | 4724 Rev. 2 (similar 4724 Rev. 3) |
| Obiect Activitate | Comert cu amanuntul al painii, produselor de patiserie si produselor zaharoase, in magazine specializate |
| Descriere Activitate | - - |
| Domenii de activitate principale (conform certificatului de înmatriculare) | |
|---|---|
| Cod CAEN | 47 - - (similar 47 - - Rev. 2) |
| Obiect Activitate | Comer - - |
| Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajați (nr. mediu) |
|
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2024 | 61 299 | -21 104 | 21 104 | 0 | 0 | -21 104 | 1 |
| (cu 0 apar și valorile nedeclarate) | |||||||
Alte Companii Recomandate:
| Nr. | Nume Firmă | Contact |
|---|---|---|
| 1 | THE CLINIC SRL Bdul. Republicii 191 Jud. PRAHOVA, Loc. PLOIESTI | |
| 2 | SIF ENERGY MANAGEMENT SRL 163 Jud. PRAHOVA, Loc. TARICENI | |
| 3 | PERFECT CLEAN AND MANAGEMENT SRL Str. Ion Luca Caragiale 2 Jud. PRAHOVA, Loc. SINAIA | |
| 4 | FAZAKAS FAST FOOD SRL 139 Jud. MURES, Loc. GAIESTI | |
| 5 | FIRE WINGS SRL Aleea Iezerului 4 Jud. PRAHOVA, Loc. PLOIESTI | |
| 6 | GERY LIV CONSTRUCT SRL Str. Dr. Toma Ionescu 4 A Jud. PRAHOVA, Loc. CAMPINA | |
| 7 | BM COMPLETE SOLUTIONS SRL 2 A Jud. PRAHOVA, Loc. SCHIULESTI | |
| 8 | SOUND EVENTS BY ALINA SRL 2 B Jud. MURES, Loc. PARAU CRUCII |
