ListaFirme.ro

Harta economica a firmelor din VALCANI

Raport actualizat la data de 2020/3/17.

Harta localităţii: Valcani - Populaţie: 155

Pe hartă este reprezentată termografic distribuția ca mărime a firmelor active din VALCANI.
Pentru a vizualiza după criterii (cifra de afaceri, angajați, profit, număr de firme) personalizate distribuţia pe hartă a companiilor din Valcani sau din alte regiuni/judeţe/localităţi şi/sau pe domenii de activitate utilizaţi secţiunea [Baze de date] pentru a alege mai întâi ce doriţi să reprezentaţi şi apoi selectaţi opţiunea [Harta] sau [Statistici] . Puteţi astfel reprezenta pe hartă şi vizualiza statistici pentru orice selecţie de firme vă imaginaţi. Salvaţi selecţia dacă doriţi să reveniţi asupra ei în viitor (aveţi nevoie de un cont de acces pentru asta).
Opţional puteţi adăuga o listă de cui-uri la lista de lucru şi să observaţi distribuţia şi caracteristicile acestora. (ex: clienţii pentru un anumit produs, lista competitorilor, etc)
Vă rugăm să vă simţiţi liberi în a solicita adăugarea oricăror analize sau statistici economice ale firmelor din Valcani care credeţi că vă pot fi utile alături de aceste reprezentări pe hartă.

Statistici economice ale localității VALCANI

Începând din 1990, în localitatea VALCANI, au fost înregistrate la Registrul Comerțului un număr de 0 firme. Până la data actualizării au rămas în funcțiune 0 firme dintre care 0 sunt încă active conform ANAF.Un număr de 0 firme înregistrate în VALCANI figurează ca fiind inactive fiscal. Pentru anul 2018 au depus datele de bilanț un număr de 0 firme.

Evolutia economică a localității VALCANI

Structura activelor totale pe naționalități

TaraProcent

Principalele firme din VALCANI


Localităţi învecinate:

LocalitatePopulatieFirme
Naruja 1029 locuitori 27 firme
Paltin 1319 locuitori 38 firme
Nereju 1299 locuitori 51 firme
Sindrilari 1338 locuitori 25 firme
Nereju Mic 1531 locuitori 67 firme
Vulcaneasa 1101 locuitori 13 firme
Barsesti 1033 locuitori 27 firme
Mera 1424 locuitori 50 firme
Paulesti 1344 locuitori 27 firme
Vidra 1954 locuitori 69 firme