ListaFirme.ro

Harta economica a firmelor din BODESTI

Raport actualizat la data de 2020/1/19.

Harta localităţii: Bodesti - Populaţie: 189

Pe hartă este reprezentată termografic distribuția ca mărime a firmelor active din BODESTI.
Pentru a vizualiza după criterii (cifra de afaceri, angajați, profit, număr de firme) personalizate distribuţia pe hartă a companiilor din Bodesti sau din alte regiuni/judeţe/localităţi şi/sau pe domenii de activitate utilizaţi secţiunea [Baze de date] pentru a alege mai întâi ce doriţi să reprezentaţi şi apoi selectaţi opţiunea [Harta] sau [Statistici] . Puteţi astfel reprezenta pe hartă şi vizualiza statistici pentru orice selecţie de firme vă imaginaţi. Salvaţi selecţia dacă doriţi să reveniţi asupra ei în viitor (aveţi nevoie de un cont de acces pentru asta).
Opţional puteţi adăuga o listă de cui-uri la lista de lucru şi să observaţi distribuţia şi caracteristicile acestora. (ex: clienţii pentru un anumit produs, lista competitorilor, etc)
Vă rugăm să vă simţiţi liberi în a solicita adăugarea oricăror analize sau statistici economice ale firmelor din Bodesti care credeţi că vă pot fi utile alături de aceste reprezentări pe hartă.

Statistici economice ale localității BODESTI

Începând din 1990, în localitatea BODESTI, au fost înregistrate la Registrul Comerțului un număr de 0 firme. Până la data actualizării au rămas în funcțiune 0 firme dintre care 0 sunt încă active conform ANAF.Un număr de 0 firme înregistrate în BODESTI figurează ca fiind inactive fiscal. Pentru anul 2018 au depus datele de bilanț un număr de 0 firme.

Evolutia economică a localității BODESTI

Structura activelor totale pe naționalități

TaraProcent

Principalele firme din BODESTI


Localităţi învecinate:

LocalitatePopulatieFirme
Barsesti 1033 locuitori 27 firme
Paulesti 1344 locuitori 27 firme
Negrilesti 2166 locuitori 22 firme
Tulnici 2477 locuitori 87 firme
Naruja 1029 locuitori 28 firme
Vizantea Manastireasca 1658 locuitori 20 firme
Rucareni 1299 locuitori 11 firme
Paltin 1319 locuitori 38 firme
Campuri 2272 locuitori 42 firme
Nereju 1299 locuitori 50 firme