ListaFirme.ro

Harta economica a firmelor din MOTOESTI

Raport actualizat la data de 2020/1/4.

Harta localităţii: Motoesti - Populaţie: 177

Pe hartă este reprezentată termografic distribuția ca mărime a firmelor active din MOTOESTI.
Pentru a vizualiza după criterii (cifra de afaceri, angajați, profit, număr de firme) personalizate distribuţia pe hartă a companiilor din Motoesti sau din alte regiuni/judeţe/localităţi şi/sau pe domenii de activitate utilizaţi secţiunea [Baze de date] pentru a alege mai întâi ce doriţi să reprezentaţi şi apoi selectaţi opţiunea [Harta] sau [Statistici] . Puteţi astfel reprezenta pe hartă şi vizualiza statistici pentru orice selecţie de firme vă imaginaţi. Salvaţi selecţia dacă doriţi să reveniţi asupra ei în viitor (aveţi nevoie de un cont de acces pentru asta).
Opţional puteţi adăuga o listă de cui-uri la lista de lucru şi să observaţi distribuţia şi caracteristicile acestora. (ex: clienţii pentru un anumit produs, lista competitorilor, etc)
Vă rugăm să vă simţiţi liberi în a solicita adăugarea oricăror analize sau statistici economice ale firmelor din Motoesti care credeţi că vă pot fi utile alături de aceste reprezentări pe hartă.

Statistici economice ale localității MOTOESTI

Începând din 1990, în localitatea MOTOESTI, au fost înregistrate la Registrul Comerțului un număr de 0 firme. Până la data actualizării au rămas în funcțiune 0 firme dintre care 0 sunt încă active conform ANAF.Un număr de 0 firme înregistrate în MOTOESTI figurează ca fiind inactive fiscal. Pentru anul 2018 au depus datele de bilanț un număr de 0 firme.

Evolutia economică a localității MOTOESTI

Structura activelor totale pe naționalități

TaraProcent

Principalele firme din MOTOESTI


Localităţi învecinate:

LocalitatePopulatieFirme
Poiana Lacului 1715 locuitori 54 firme
Mares 1077 locuitori 28 firme
Mosoaia 1054 locuitori 41 firme
Optasi 1582 locuitori 27 firme
Albota 1549 locuitori 163 firme
Stolnici 1542 locuitori 14 firme
Negreni 1387 locuitori 16 firme
Costesti 9270 locuitori 229 firme
Vitanesti 2273 locuitori 31 firme
Serboeni 1619 locuitori 25 firme