ListaFirme.ro

BALANISCU SI ASOCIATII SRL

Prima oară pe site?
Informaţiile de contact (email, telefon, fax, adresa) ale firmei Balaniscu Si Asociatii precum şi informaţiile detaliate (bilanţ, dosare, mărci, etc) sunt accesibile membrilor site-ului. Pentru a contacta firma Balaniscu Si Asociatii sau alte companii incluse în catalog vă rugam să vă autentificaţi cu contul dumneavoastră. Unele facilităti sunt disponibile în functie de pachetul de acces ales.

Detalii de identificare BALANISCU SI ASOCIATII SRL
Nume firmă BALANISCU SI ASOCIATII SRL 
Cod Unic de Înregistrare
29704667
Nr. Înmatriculare J40/1346/2012 
EUID ROONRC.J40/1346/2012 
Data înfiinţării 2012..
Observatii   nu este afectată conform CSU
Descrierea firmei BALANISCU SI ASOCIATII SRL
Suntem o agentie actuala si profesionala de recuperari creante de la persoane juridice si fizice din ROMANIA dar si din EUROPA !Datorita parteneriatelor noastre va puteti recupera creantele de la orice debitor aflat in stare solvabila din orice tara europeana la costuri avantajoase!

Ne propunem sa devenim partenerul dumneavoastra permanent de afaceri, iar acest fapt este posibil dupa ce dovedim calitatea SERVICIILOR OFERITE .


Scopul nostru este sa gasim cele mai eficiente si eficace solutii pentru RECUPERAREA DEBITELOR dumneavoastra, indifferent daca debitorii sunt persone fizice sau juridice.


Facem tot posibilul , in sensul utilizarii tuturor mijloacelor legale in vigoare , pentru incasarea creantelor dumneavoastra.Verificam GRATUIT, in prealabil , debitorul , pentru a va da informatii despre starea acestuia.

Ulterior semnarii unui contract cu Balaniscu si Asociatii , contactam debitorul atat telefonic cat si pe teren unde este cazul si ii transmitem somatii de plata astfel ca punem presiune pe debitorul rau platnic!

Functionam dupa Mottoul : "FACTA , NON VERBA " !

Va asiguram ca puteti avea incredere in BALANISCU SI ASOCIATII deoarece vom face tot ce este posibil, din punct de vedere legal, ca sa va ajutam sa recuperati creantele datorate de catre debitorii dumneavoastra. Nu ezistati sa ne contactati pentru colectarea debitelor, colectarea creantelor, colectarea datoriilor, colectarea facturilor neincasate, colectarea facturilor restante, colectarea bunurilor din contractele de leasing, colectarea din contracte de credit cu buletinul, colectarea din contracte de imprumut, colectarea din contracte de credit bancar, colectarea din contracte civile si comerciale in privinta carora s-a epuizat faza amiabila se realizeaza, cu fermitate, prin intermediul instantelor de judecata si al executorilor judecatoresti.


www.recuperarifinanciare.ro prin Balaniscu si Asociatii este specializata in servicii avansate de recuperari debite, recuperari creante, recuperari datorii, recuperari datorii / creante / debite prescrise, recuperari facturi neincasate, recuperari facturi restante, recuperari bunuri din contracte de leasing, recuperari din contracte de credit cu buletinul, recuperari din contracte de imprumut, recuperari din contracte de credit bancar, recuperari din contracte civile si comerciale precum si Asistenta Juridica in orice domeniu.


NU asteptati ! Cu cat actionati mai repede pentru recuperare debite, recuperare creante, recuperare datorii, recuperare facturi neincasate, recuperare facturi restante, recuperare bunuri din contracte de leasing, recuperare din contracte de credit cu buletinul, recuperare din contracte de imprumut, recuperare din contracte de credit bancar, recuperare din contracte civile si comerciale , cu atat aveti sanse mai mari sa va incasati facturile.

Debitorii din Romania , asupra carora aplicam legea pentru colectari debite, colectari creante, colectari datorii, colectari facturi restante si colectari facturi neincasate, colectari din contracte de leasing, colectari din contracte de credit cu buletinul, colectari din contracte de imprumut, colectari din contracte de credit bancar, colectari din contracte civile si comerciale , in situatia actuala tind sa isi falimenteze firma decat sa aiba o cintinuitate si sa ofere o garantie a serviciilor sale.


Procedurile pe care le avem bine implementate asigura recuperarea debitelor, recuperarea creantelor, recuperarea datoriilor, recuperarea facturilor neincasate, recuperarea facturilor restante, recuperarea bunurilor din contracte de leasing si din contractele de " credit cu buletinul " pe cale amiabila si conservarea relatiilor contractuale dintre creditori si debitori.

Balaniscu si Asociatii (www.recuperarifinanciare.ro) se adapteaza mereu la piata si cauta neintrerupt cele mai bune solutii pentru clientii sai. Astfel, dezvoltam si implementam cu succes servicii noi pe piata din Romania si din lume.Prezentări video
Nu au fost adăugate.
Sediu BALANISCU SI ASOCIATII SRL - informaţii de contact.
JudeţBucuresti
Localitate/Sector Sectorul 1
Adresă Str. Borsa 18 B - -
Telefon 021-233.18 - -
Fax -
Mobil 0735-023.0 - -
Email

Persoane din conducere: ROMANIA Ba - -
Adresă web
Link WebSite
http - -
Domeniul de activitate preponderent (raportat în bilanț)
Cod CAEN 82 - -
Obiect ActivitateActiv - -
Descriere ActivitateAceasta clasa include - -  
Cifra
Afaceri
Profit
Net
DatoriiActive
Imobilizate
Active
Circulante
Capitaluri
Proprii
Angajați
(nr. mediu)
2012 11 9761 93228 13611430 1542 1321


Informaţii statistice
Nr. Asociaţi1 - -
Nr. Administratori1 - -
Nr. sucursale0 - -
Nr. Sedii secundare0 - -

Informaţii extinse: Stare ANAF, Debite restante, Insolvenţa, Dosare în justiţie, Menţiuni oficiale - activaţi secţiunea alegând un pachet de acces cu profil extins sau detaliat

Trebuie să vă autentificați pentru a vedea informațiile Balaniscu Si Asociatii.
După autentificare, informaţiile afişate vor fi actuale şi complete.
Pentru informaţii complete şi recente puteţi utiliza
Acces prin SMS sau Pachete de Acces.

Alte Companii Recomandate:

Nume FirmăContact
NYS EXPERIENCE SRL
Str. Ocna Sibiului 46-48 BUCURESTI, Loc. SECTORUL 1
IOSEB STYLE SRL
Str. Pavilioanele C.F.R. 3 Jud. BRASOV, Loc. BRASOV
ALEMIRA SLASH SRL
Str. Ciprian Porumbescu 13 Jud. BRASOV, Loc. BRASOV
AB VENTURE INVEST SRL
Bdul. Tomis 340 Jud. CONSTANTA, Loc. CONSTANTA
PASTRODROOM SRL
Aleea 1 Iunie 11 Jud. VRANCEA, Loc. FOCSANI
RUBORVET SRL
Bdul. Unirii 20 Jud. VRANCEA, Loc. FOCSANI
GABLEXY BEST SRL
Str. Theodor D. Sperantia 111 Jud. CONSTANTA, Loc. CONSTANTA
DOMADI GOLD SRL
Intr. Rozelor 14 A Jud. ILFOV, Loc. VOLUNTARI

Vizualizare completă a conexiunilor cu alte companii - activaţi secţiunea alegând un pachet de acces cu profil extins sau detaliat

Listat în: | România | Bucuresti | Sectorul 1 | 82 Top